Verzenden & Retouneren 2018-03-27T15:18:45+01:00

VERZENDEN

Producten worden na ontvangen van betaling binnen 1 werkdag verstuurd via PostNL of kunnen op afspraak worden opgehaald.
Standaard verzendkosten:

– Tot 10 kilo €6,95

– Op afspraak op te halen in Den Haag: Gratis

– Alle orders boven €100,- worden gratis verstuurd binnen Nederland.

Wanneer u een product op afspraak wil ophalen wordt er eerst contact met u opgenomen over de beschikbare dagen bij het ophaalpunt te Den Haag.

RETOURNEREN

Wij vinden het heel jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Elk artikel is uniek en kan daarom altijd iets afwijken van de foto op de website. Gelukkig heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling te retourneren. Het is wel belangrijk dat je product in ongebruikte staat verkeert, en dat je je product in de originele verpakking terug stuurt.

Uitzonderingen
– Sale

Hoe retourneer ik een artikel?

Neem binnen 14 dagen contact met ons op via info@thesoulcollection.com, met daarin de reden van retournering. Niet identificeerbare retourzendingen kunnen namelijk niet behandeld worden.

Houd er rekening mee dat retourzendingen alleen worden behandeld als deze in originele staat en inclusief verpakking worden teruggestuurd. Beschadigde producten worden niet geaccepteerd en teruggestuurd. Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening. Wij adviseren de retournering met track & trace te versturen, indien zich er problemen voordoen er altijd bewijs is van verzending.

LET OP! Bij breekbare producten is het belangrijk dat deze goed worden ingepakt.

Wat is de retourtermijn?

producten kunnen binnen 30 dagen (vanaf dag van verzending) worden geretourneerd, in overeenstemming met de “aankoop-en gebruiksvoorwaarden”. Daarnaast geldt er een wettelijk termijn van 14 dagen vanaf de dag dat je alle producten van je bestelling hebt ontvangen. Vanaf het moment dat u ons binnen deze 14 dagen heeft geïnformeerd dat u de items wenst te retourneren, heeft u nogmaals 14 dagen om de producten op te sturen.

Hoe ontvang ik mijn aankoopbedrag retour?

We zullen na ontvangst van de teruggestuurde producten per e-mail bevestigen. Nadat de producten gecontroleerd en goedgekeurd zijn zal u het bijbehorende bedrag op dezelfde wijze ontvangen als die waarmee u uw aankoop heeft betaald.